MooiMergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Buitengewoon Fit


  • woensdag 11 september 2019
  • Tussen 20:00 en 21:00
  • De Gelimment 51, Mheer, Nederland
  • Wekelijks op woensdag tot en met 23 januari 2020

Buitengewoon FIT 

Woensdag,  10.00 – 11.00 uur, accommodatie BMR
Woensdag,  20.00 – 21.00 uur, accommodatie BMR* 

Buitengewoon Fit is de ultieme manier om lekker te sporten in de buitenlucht. Tevens is dit een ideale manier om even weg te zijn van uw dagelijkse bezigheden. Daarbij kunt u tegelijkertijd met anderen in contact komen. In de les wordt er, gevarieerd tussen verschillende vormen van loop- en krachttraining. Uw coördinatie, uithoudingsvermogen, spierkracht en algehele conditie wordt onder professionele begeleiding verbeterd. De activiteit is alles behalve ingewikkeld, want alles wordt aangepast aan uw eigen niveau en tempo. Twijfel niet en kom eens meedoen! Kijk voor meer informatie op de website.

*De avondactiviteiten kosten € 4,- per week, hiermee mag je wel aan de ochtendactiviteiten deelnemen.  We starten op woensdag 9 januari 2019 voor een periode van 8 weken (tot aan carnaval). Tijdens carnaval wordt bekeken of de lessen (bij voldoende deelname) gecontinueerd worden. Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.