MooiMergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Open Golfdag op zaterdag 20 april van 12:00 tot 16:00 uur

  • 2 reacties


Op zaterdag 20 april organiseert Golfbaan Het Rijk van Margraten vanaf 12 uur een gezellige Open Golfdag met als doel om iedereen die geïnteresseerd is in golflessen of een lidmaatschap te laten zien hoe mooi onze golfbaan en vereniging is! 

Neem vrienden, familie en collega's mee en volg samen een golfclinic, waar alle beginselen van het golf aan bod komen en sluit af met een paar holes op de oefenbaan. Al in het bezit van een handicap? Dan kun je deelnemen aan de 9 holes golfronde zodat je onze baan kunt leren kennen. 

Inschrijven is GRATIS en kan via . Kijk voor meer informatie op>> Bekijk ook het promotiefilmpje van de Nationale Open Golfdagen hier>> 

Deel dit bericht!

Reacties

Redactie MooiMergelland
3 april 2019

Beste Medewerker van Het Rijk van Margraten,

Ik zie dat u een aantal activiteiten heeft geplaatst. Daar zijn we als Buurtverbinders van MooiMergelland.nl blij mee.
Omdat het gaat over activiteiten op bepaalde dagen is het ook mogelijk dat u ze opneemt in de agenda, ook daar kunt u een foto en evt. een filmpje plaatsen.

Ik heb de locatie aangemaakt, deze kan dus gemakkelijk ingevuld worden. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van de info op uw pagina, mocht u hier een probleem mee hebben dan zal ik het terstond verwijderen.

heeft u nog vragen dan hoor ik dat graag.

Namens de Buurtverbinders van MooiMergelland.nl,
Pjer Senden

Martin Snider
3 april 2019

Dank voor uw reactie en het meedenken :)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.