Mooimergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Vera Boddeke-Mijnen

Over Vera

Buurt pluspunten

Fijne omgeving, leuke, vriendelijke buurtbewoners en fijne medebewoners appartement. Perfect uitzicht vanuit appartement!

Werk

Ik ben nu gepensioneerd. Ik heb de laatste jaren gewerkt bij een woningbouworganisatie op de afdeling huuradministratie en het laatste half jaar op de afdeling deurwaarders zaken en huisuitzettingen. Maar.....ik doe veel vrijwilligerswerk: ik ben belasting invulhulp voor de samenwerkende ouderenbonden en ik ben verbonden aan het klapperproject van de heuvelland.

Vrije tijd

Mijn man en ik wandelen heel veel en we fietsen zeker twee maal per week (ebike) . We bezoeken regelmatig brocante markten, biologische warenmarkten en kunstfestiviteiten. Ik kijk graag tennis op de televisie en verder soms even lekker kijken naar Netflix.

Meer informatie

Wij wonen sinds april 2017 in Noorbeek. We hebben ons hele leven in de kuststreek van Noord-Holland gewoond. Dit was ook fijn wonen met name het strand en de duinen. Maar dit gebied is veel te druk geworden. Vanwege de drukte en de herrie (vliegverkeer Schiphol) hebben we besloten om te verhuizen . En dit bevalt uitstekend!!!!!