Mooimergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Over
Wat is MFEU:
De coöperatie Met Fruit Erop Uit, ontstaan in de gemeente Eijsden-Margraten, is een platform dat duurzame verbindingen weet te leggen in de Euregio die leiden tot solide samenwerking tussen ‘niet voor de hand liggende’ deelnemers.

Onze Missie:
Ondernemers met een verhaal die elkaar versterken, met hart voor de regio

Onze Visie
We creëren een nauwe samenwerking tussen “niet voor de hand liggende ondernemers” overheid, onderwijs en omgeving om producten, kennis en innovatie in heel de Euregio te promoten.

Focus gebieden
Samenwerken-Innovatie-Educatie-Regiopromotie

Doelen
Wij faciliteren het uitwisselen van nieuwe ideeën, kennis en creativiteit om te komen tot innovatieve oplossingen en een productieve samenwerking voor de leden én voor onze coöperatie.

Wij maken bewoners en bezoekers bewust van de Limburgse gastvrijheid, het landschap, de gezonde producten, tradities en de maatschappelijke ontwikkelingen van onze regio.

Aan de jeugd dragen wij door middel van educatie onze ambities over zodat zei de nieuwe Ambassadeurs worden van de regio.

Wat kan MFEU voor u betekenen:
Door met uw onderneming aan te sluiten bij MFEU krijgt u de mogelijkheid om kennis en innovatie te delen waardoor we gezamenlijk hiervan kunnen profiteren. Het netwerk van uw bedrijf wordt uitgebreid middels bijeenkomsten waarin kennis en innovatie worden gedeeld. Uiteindelijk zal dit leiden tot meer naamsbekendheid, meer aantrekkingskracht en uiteindelijk een versterking van ons en uw imago binnen de Euregio.
Contact
0438519708

Medewerkers (1)

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.