Mooimergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Gekozen filters
  De huiskamers zijn bedoeld voor mensen die nog zelfstandig wonen en geen indicatie hebben voor dagopvang in een zorgcentrum, maar die wel behoefte hebben aan gezelschap. In de huiskamers wordt ook af en toe gekookt zodat mensen gezellig samen kunnen eten.
  Gemeenschapshuis Oos Heim wordt beheerd door: Stichting Oos Heim Clermontstraat 10 6269 CE Margraten Tel: 043–8516117 Limburg
  Geniet bij het Rijk van Margraten van een geweldig uitzicht en smaakvolle gerechten! Om je alvast aan het denken te zetten over wat je deze periode zoal gaat doen, hierbij alvast een voorproefje van de culinaire activiteiten van Het Rijk van Margraten. Als een parel ligt het nieuwe clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Margraten in het Limburgse landschap. Vanaf het terras heb je een prachtig panorama over de stad Maastricht, Berg en Terblijt, Bemelen en het omliggende Heuvelland. Geniet bij Het Rijk van Margraten in Cadier en Keer van een geweldig uitzicht en smaakvolle gerechten! In het clubhuis is er een gezellige lounge, een à la carte restaurant en zijn er diverse ontvangstruimten. Voor ons is het niet meer dan vanzelfsprekend dat een ieder zich thuis voelt bij Restaurant Het Rijk van Margraten. Met het fantastische uitzicht als uitgangspunt geniet je in ons restaurant van de kookkunsten van onze keukenbrigade onder begeleiding van Chefkok Marc Kuipers. Ook de typische Limburgse streekgerechten komen rijkelijk aan bod! Een keur aan keuze en beleving voor iedereen! Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom in de gezellige lounge en restaurant van Het Rijk van Margraten in het Limburgse Cadier en Keer! Hier kun je dagelijks terecht voor een (zaken)lunch of diner van de wisselende seizoenskaart. Het keukenteam verrast je graag met hun smaakvolle gerechten. Uiteraard ben je ook welkom voor alleen een kopje koffie of een lekker glas wijn na een heerlijk rondje golf. Laat jezelf door ons verrassen en reserveer een romantische tafel voor twee, organiseer je vergadering of plan je feest…. proef de gastvrijheid van Restaurant “Het Rijk Van Margraten”! Wij hebben je graag te gast.
  De harmoniezaal is gelegen op een centrale plaats, recht tegenover de kerk, in Mheer. Naast het feit dat deze zaal het repetitiegebouw is van de Koninklijke Harmonie St.Cecilia uit Mheer, is het ook een sociale ontmoetingsplek bij allerhande gelegenheden zoals uiteraard concerten, maar ook bijvoorbeeld carnaval, bruiloften en begrafenissen, de slipjacht, recepties, feestjes, vergaderingen, bals, etcetera.
  Kasteel Eijsden is een herenhuis met kasteelhoeve en ligt ten zuiden van Eijsden, aan de rivier de Maas.
  Kasteel Mheer is gelegen aan de Dorpsstraat in de kern van het gelijknamige dorp Mheer, onderdeel van de Nederlands Limburgse gemeente Eijsden-Margraten. Het kasteel bevindt zich direct achter de Sint-Lambertuskerk in het dorp en langs de kerk voert een oprijlaan naar het kasteel.
  • 1
  • 2
  1 van 2