Mooimergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Denk mee over het lokaal sportakkoord

Sport en bewegen dragen bij aan het goede leven in Eijsden - Margraten. Veel mensen sporten en bewegen wekelijks en onze sportverenigingen vervullen hierin een belangrijke rol. Toch zijn er ook de nodige uitdagingen zoals sportdeelname, gezonde leefstijl, vitale verenigingen en vrijwilligers. Daarom gaan we in Eijsden-Margraten graag met u aan de slag om een lokaal sportakkoord op te stellen. Samen met u gaan we op zoek naar onze dromen en ambities, die we vertalen in een concreet sportakkoord. Hiermee willen wij sport en bewegen in Eijsden - Margraten nog beter op de kaart zetten.

De gemeente Eijsden Margraten en de Sportraad nodigen u graag uit voor een van de twee startbijeenkomsten Sportakkoord Eijsden - Margraten die plaatsvinden op:

Dinsdag 27 augustus van 19.30 uur – 21.30 uur. Locatie: Tennisvereniging Eijsden, Moutheuvelweg 7 in Eijsden.

Of 

Woensdag 28 augustus om 19.30 uur – 21.30 uur. Locatie: Sportpark RKVVM, President Kennedystraat 40 in Margraten. 

Tijdens deze avond informeren wij u over de bedoelingen van een lokaal sportakkoord. Wij praten u bij over relevante ontwikkelingen op het thema sport en bewegen. Ook gaan we samen aan de slag met de invulling van het Sportakkoord Eijsden - Margraten. Voor deze avond nodigen wij alle sportaanbieders uit, maar zijn ook andere geïnteresseerden welkom. 

Uiteraard doen wij zelf ook mee. Komt uw vereniging ook meedoen? Aanmelden is gewenst en kan via: vermeld daarbij op welke avond u komt en met hoeveel personen.

Graag tot ziens op 27 of 28 augustus!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.