MooiMergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Hulp bij belastingaangifte

Vanwege de vele aanvragen voor deze hulp is er een extra dag beschikbaar: dinsdag 30 april!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!


Hulp bij belastingaangifte Trajekt Gulpen-Wittem

Inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem met een minimuminkomen op bijstandsniveau kunnen dit jaar bij Welzijnsorganisatie Trajekt Heuvelland terecht voor hulp bij de belastingaangifte. Vanuit het klapperproject Heuvelland, dit zijn vrijwilligers van Trajekt die inwoners helpen met het bijhouden van hun financiële administratie, bieden zij een tweetal dagen aan waarop inwoners zich kunnen inschrijven. Deelname is gratis.

Wat heeft u nodig?
Wat u bij deze belastingaangifte nodig heeft zijn uw DigiD en inkomstenspecificatie(s). Andere documenten die van belang kunnen zijn bij uw aangifte, zoals medische kosten, zijn ook belangrijk om bij uw aangifte mee te nemen.

Waar en wanneer kunt u terecht?
Op woensdag 27 maart en 10 april kunt hiervoor terecht in de Willem Vliegenstraat 17, 6271 DA te Gulpen. Dit kan alleen op afspraak, omdat de belastingaangifte circa één uur van uw tijd in beslag zal nemen. Er wordt een limiet gehanteerd op het aantal aanmeldingen, vol is helaas vol. Dus wees er snel bij!

Heeft u interesse?
Neem contact op met Estelle Bruls van Trajekt Gulpen-Wittem voor uw deelname. Dit kan zowel telefonisch 043-7630050 of per e-mailDit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.