MooiMergelland.nl

Inloggen of inschrijven

kunst- en kerstmarkt Kasteel Mheer

Kunst- en kerstmarkt in Mheer.

 

Op zondag 8 december a.s. wordt in de gebouwen en op de binnenplaats van Kasteel Mheer weer een kunst- en kerstmarkt gehouden. Het kerkelijk zangkoor St. Gregorius en het kerkbestuur van de H. Lambertus Parochie tekenen weer voor de organisatie en dat al voor het 24ste jaar in successie!

Wij streven voor onze kunst- en kerstmarkt een goed niveau qua aangeboden artikelen na en dat lukt ons steeds wonderwel.

U vindt er onder andere stands met kerstdecoraties, sieraden, kunst in allerlei vormen, brocante, er is een demonstratie houtdraaien, eigenlijk teveel om op te noemen. Zelfs uw kerstboom kunt u er kopen.

U kunt er alvast de kerstsfeer proeven: passende achtergrondmuziek en levende muziek gebracht door een kinderkoor uit Mheer en St. Geertruid, het koor van het Sophianum uit Gulpen, het kerkelijk zangkoor van Mheer en het zangkoor uit Voeren.

Emma Moonen en de jeugdharmonie zorgen ook voor stemmige muziek met op de achtergrond het prachtige Kasteel Mheer dat geheel in kerststemming is gebracht. 

Veel sfeerrijker kunt u het echt niet krijgen. 

De heerlijke geur van soep, warme wafels, een hotdog….. 

En natuurlijk zal een glaasje warme glühwein met amaretto niet ontbreken!  

Van harte welkom op zondag 8 december tussen 10.00 en 17.00 uur.         

De organisatie KUNST- en KERSTMARKT MHEER.

 

Dit bericht is gebaseerd op content die mogelijk is verwijderd.
Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.