MooiMergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Vaderdag Brunch € 24,50 p.p. + gratis glas speciaalbier voor de vaders!

Op zondag 16 juni serveren wij een uitgebreide brunch op Het Rijk van Margraten. U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom om aan tafel te gaan voor de volgende heerlijke warme en koude gerechten en sluiten het geheel in stijl af met een passend dessertbuffet:

Koud Buffet
Diverse broden om zelf te snijden, mini croissants, jonge kaas, oude kaas en, divers vleesbeleg, huisgemaakte zalmsalade, diverse gerookte vissoorten, huzaren- en rundvleessalade, gevulde eieren, tomaatjes gevuld met garnalencocktail en groene salade.

Warm Buffet
Grootmoeders tomatensoep, varkenshaasmedaillons met champignon roomsaus, kabeljauw met lichte kreeftensaus, pommes du chesses en divers warm groentegarnituur.

Dessert Buffet
Schwarzwalder kirsch taart, vruchten mousse en diverse zoete kleine mondvermaakjes.

De prijs van de Vaderdag brunch bedraagt slechts €24,50 per persoon. Dit bedrag omvat naast bovenstaande lekkernijen ook koffie, thee, melk en een glas speciaal bier voor de vaders. Kinderen tot 6 jaar eten gratis mee en kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen mee-eten voor €9,75 per kind.

Wilt u zondag 16 juni gezellig komen met uw gezin? Laat dit ons dan weten via of 043-3569999. Dan zorgen wij dat er een tafel voor u klaar staat.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.