Mooimergelland.nl

Inloggen of inschrijven

Gids


Horeca 7
Sortering: laatst actief
Onderneming 35
Sortering: laatst actief
Sport en recreatie 20
Sortering: laatst actief
Golfbaan Het Rijk van Margraten
Sport en recreatie, Sportvelden
Bemelerweg 99, Cadier en Keer
Het Rijk Golfbanen, zo mooi kan golf zijn. Op Het Rijk Golfbanen geniet u van het beste dat golf te bieden heeft. De vier prachtige golfbanen Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet, Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook hebben ieder een heel eigen identiteit, maar delen de gedachten. Het Rijk staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Welke locatie u ook bezoekt, u geniet van een schitterende omgeving, een uitdagende golfbaan en een ongedwongen sfeer. U bent van harte welkom om te ervaren hoe mooi golf kan zijn. Als een parel ligt het nieuwe clubhuis van Golfbaan Het Rijk van Margraten in het Limburgse landschap met een prachtig panorama zicht op de stad Maastricht, Berg en Terblijt en Bemelen. In het clubhuis is er een gezellige lounge, een à la carte restaurant en zijn er diverse ontvangstruimten. Voor ons is het niet meer dan vanzelfsprekend dat een ieder zich thuis voelt bij Restaurant Het Rijk van Margraten. Met het fantastische uitzicht als uitgangspunt geniet u in ons restaurant van de kookkunsten van onze keukenbrigade onder begeleiding van Chefkok Marc Kuipers. Ook de typische Limburgse streekgerechten komen rijkelijk aan bod! Een keur aan keuze en beleving voor iedereen! Laat uzelf door ons verrassen en reserveer een romantische tafel voor twee, organiseer uw vergadering of plan uw feest…. proef de gastvrijheid van Restaurant “Het Rijk Van Margraten”! Wij hebben u graag te gast. Tip Sportief Uitje: - Ontdek het plezier van Short Golf vanaf € 12,50 p.p.
Zorg en welzijn 25
Sortering: laatst actief
Kunst en cultuur 31
Sortering: laatst actief
Overig 13
Sortering: laatst actief
Stichting Bronkversiering Gronsveld/Rijckholt
Overig, Overig
dominikanenstraat 3, Gronsveld/Rijckholt
www.bronkversiering.nl Doelstelling De Stichting Bronkversiering is op 5 oktober 2003 bij notariële akte opgericht met als doelstelling extra erebogen en vlaggenstandaards inclusief vlaggen te maken ter versiering van de jaarlijkse sacramentsprocessie. De laatste jaren is deze doelstelling uitgebreid met het renoveren van bestaande rustaltaren en overige versieringen. De stichting bestaat geheel uit vrijwilligers die elk vanuit hun eigen vakgebied een bijdrage leveren aan de beoogde doelstellingen. Het produceren van de erebogen en vlaggenstandaards gebeurt kosteloos door ervaren vaklieden die eveneens aangesloten zijn bij de stichting. Tot op heden zijn een groot aantal projecten gerealiseerd. Voor de komende jaren staan weer een aantal projecten gepland. Verderop leest u er meer over. Beleid De stichting heeft zich ten doel gesteld om versieringen tijdens de bronk in beide kerkdorpen, Gronsveld en Rijckholt, uit te breiden, te vernieuwen en te onderhouden. Hierbij eveneens nadrukkelijke ervoor te zorgen om middels het maken van versieringen in gebieden of straten een verbindende factor te zijn tussen de bewoners in deze gebieden of straten. Verder trachten wij om middels het binden van jeugdige inwoners van beide dorpen aan onze stichting de betrokkenheid van de jeugd aan de bronk te vergroten. Met eveneens als doel ervoor te zorgen dat de jeugdige inwoners middels de werkzaamheden aan de versieringen een goede invulling hebben voor hun vrije tijd. Om de doelstelling te kunnen verwezenlijken doen wij alle financiële middelen inzetten ten behoeven van de versieringen en hebben wij geen enkel winstoogmerk.
Straat/flat/VVE 5
Sortering: laatst actief
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.